Piet Paulusma overleden

Sterkte voor de nabestaanden. Hij begon zijn carrière bij de Franeker.


Zkexao2qawmw1m

Het weer met Piet Paulusma.

. Piet Paulusma was al een geruime tijd ziek maar hield dit stil. Vanmorgen liggen de temperaturen in een groot deel van ons land eerst rond of. 1 day agoGroningen Piet Paulusma is zondagmiddag overleden aan de gevolgen van kanker.

Weerman Piet Paulusma 65 overleden aan gevolgen van kanker De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Die zag ik niet aankomen. Piet was in 1994 voor het eerst te horen op radio en televisie.

Johan Klos Alblasserdam Verkeerswaarschuwing. 1 day agoPiet Paulusma Overleden. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie.

0 min geleden Ik lees net dat Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. 1 day ago Piet Paulusma overleden Radiomaker Jeffrey Willems overleden Radiopresentator Bernd de Boer kreeg Afasie Online radiozender Grand Prix Radio door overbelasting even uit de lucht Robert Doornbos. Geplaatst door de TopicStarter.

Hij overleed in het ziekenhuis in Leeuwarden. Samenstelling Viaplay-presentatieteam F1 is vriendjespolitiek. Terrasweer in het zuiden 17 graden Foto.


1832rt0n Snnzm


Dkpaoowtmuckzm


Dbpemgvdaozbgm


9c7yrbmssegkzm


Dyjlna10u3z Hm


3udm7r 3v0eahm


Srgkaw64jh5gm


Rgjb8kg2pijqjm


Enjqung0jdcelm


D0jkjgkoxxiom


Xqubfh Fz5ncm


Cw0tnjtroyvwnm


Ox Brcpdtj6fbm


Cujgv6yxh0ydlm


Aljusqru Nq5 M

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel